Пятница, 29.03.2024, 09:50


Меню Сайта
 
СТАТИСТИКА
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
09:50
 
ОПРОС О РЫБАЛКЕ
Для вас ловля рыбы это
Всего ответов: 377
 
ПОГОДА
GISMETEO: Погода по г.Великая Писаревка
 
Главная » 2011 » Ноябрь » 30 » Кабмін збільшив штрафи за незаконний вилов цінних видів риби
18:15
Кабмін збільшив штрафи за незаконний вилов цінних видів риби
Кабмін збільшив такси для обчислення розміру відшкодування шкоди, заподіяної внаслідок незаконного добування (збирання) або знищення цінних видів водних біоресурсів. Зокрема, цінних видів водних біоресурсів у рибогосподарських водних об'єктах України, водних біоресурсів, що є природним багатством континентального шельфу України, водних біоресурсів у виключній (морській) економічній зоні України, а також анадромних видів риб, що утворюються у річках України за межами цієї зони.

Відповідна постанова №1209 від 21 листопада опублікована на сайті уряду:

Про затвердження такс для обчислення розміру відшкодування шкоди, заподіяної внаслідок незаконного добування (збирання) або знищення цінних видів водних біоресурсів

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА

від 21 листопада 2011 р. № 1209

Київ

Про затвердження такс для обчислення
розміру відшкодування шкоди, заподіяної
внаслідок незаконного добування (збирання)
або знищення цінних видів водних біоресурсів

Кабінет Міністрів України постановляє:
1. Затвердити такси для обчислення розміру відшкодування шкоди, заподіяної внаслідок незаконного добування (збирання) або знищення громадянами України, іноземцями та особами без громадянства:
цінних видів водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах України (додаток 1);
водних біоресурсів, що є природним багатством континентального шельфу України (додаток 2);
водних біоресурсів у виключній (морській) економічній зоні України, а також анадромних видів риб, що утворюються у річках України за межами цієї зони (додаток 3).
2. Визнати такою, що втратила чинність, постанову Кабінету Міністрів України від 19 січня 1998 р. № 32 “Про затвердження такс для обчислення розміру відшкодування шкоди, заподіяної внаслідок незаконного добування (збирання) або знищення цінних видів риб та інших об’єктів водного промислу” (Офіційний вісник України, 1998 р., № 3, ст. 96).

Прем’єр-міністр України М. АЗАРОВ
Інд.70

Постанова Кабміну передбачає збільшення відшкодування за кожну незаконно спійману рибу в 5-100 разів. Зокрема, за незаконний вилов або знищення осетрових риб незалежно від розміру та ваги штраф збільшено в п'ять разів - до 150 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, чорноморського калкана, азовського калкана і річкову камбалу (глоса) - до 50 нмд; піленгаса - 40 нмд; гостроноса, лобана, сінгіля - до 35 нмд; пеламіди, луфарь і судака звичайного - до 30 нмд, сома, скумбрії - 25 нмд, форелі, щуки - 20 нмд.

Постанову Кабінету міністрів України від 19 січня 1998 р. № 32 "Про затвердження такс для обчислення розміру відшкодування шкоди, заподіяної внаслідок незаконного добування (збирання) або знищення цінних видів риб та інших об'єктів водного промислу" втратила чинність.



Категория: Правила для рыбаков | Просмотров: 2370 | Добавил: radmin | Теги: цінних видів, вилов, риби, за незаконний, збільшив штрафи, кабмін | Рейтинг: 0.0/0

Похожие статьи:

Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: