Пятница, 29.03.2024, 01:50


Меню Сайта
 
СТАТИСТИКА
Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0
01:50
 
ОПРОС О РЫБАЛКЕ
Для вас ловля рыбы это
Всего ответов: 377
 
ПОГОДА
GISMETEO: Погода по г.Великая Писаревка
 
Главная » 2011 » Ноябрь » 30 » Про затвердження Положення про громадських інспекторів рибоохорони
18:16
Про затвердження Положення про громадських інспекторів рибоохорони
Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту - наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України «Про затвердження Положення про громадських інспекторів рибоохорони»

Проект наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України «Про внесення змін до Інструкції з оформлення органами рибоохорони матеріалів про адміністративні правопорушення» (далі - проект) підготовлений на підставі Закону України «Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів», Закону України України «Про тваринний світ».

Свої зауваження та пропозиції прохання надсилати до Державного агентства рибного господарства України за адресою: Україна, 04053, м. Київ, вул. Артема, 45-а (email: ixtiologi@meta.ua, тел.. (044) 486-63-14) та до Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва України з адресою: м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11 (e-mail: mail@dkrp.gov.ua, тел. (044) 254-58-17).

Спосіб оприлюднення проекту наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України «Про внесення змін до Інструкції з оформлення органами рибоохорони матеріалів про адміністративні правопорушення» та відповідного аналізу регуляторного впливу на сайті: www.dkrg.gov.ua.

Строк, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, а також громадських організацій, - один місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акту та відповідного аналізу регуляторного впливу.

 



Категория: Правила для рыбаков | Просмотров: 1537 | Добавил: radmin | Теги: Закон України | Рейтинг: 0.0/0

Похожие статьи:

Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Публикации
 
Вход на сайт
 
ФОТОГРАФИИ